’t Geluksmomentje

Boekhoutedorp 9, 9961 Assenede, Belgium

Over ’t Geluksmomentje

5 / 5

from reviews

Is this your business?

  Ma en di : gesloten
  Woe : van 8u tot 12u30
  Do en vrij : van 8u tot 12u en van 14u tot 17u
  Zat : van 8u tot 16u
  Zon- en feestdagen : van 8u tot 12u

  ’t Geluksmomentje

  Our Address

  Boekhoutedorp 9, 9961 Assenede, Belgium

  GEZELLIGE CADEAUWINKEL IN REGIO ASSENEDE

  ‘t Geluksmomentje is een cadeauwinkel in Boekhoute, deelgemeente van Assenede. U kunt er terecht voor toffe cadeautjes en heel wat lekkernijen. Alles wordt lokaal geproduceerd, van de verschillende soorten brood en patisserie tot de pralines en dranken. Iedereen is hier welkom!

  Waarvoor kan u in ons winkeltje terecht?

  In onze cadeauwinkel kan u terecht voor heel wat zaken, zoals geschenkmanden en cadeauartikelen. Dit gaat van voorgemaakte geschenken tot cadeau’s die volledig op maat worden samengesteld. Wij hebben ook aangepaste geschenken naargelang het seizoen of in het teken van een bepaalde feestdag. U kan ook opteren voor een cadeaubon van ’t Geluksmomentje, met een waarde die u zelf kan bepalen.

  Daarnaast bent u bij ’t Geluksmomentje ook aan het juiste adres voor diverse lekkernijen, gaande van schepsnoep, brood, patisserie, zuivelproducten en al het lekkers en leuks dat in groot-Assenede en net daarbuiten artisanaal geproduceerd wordt. We hebben eveneens een glutenvrij aanbod.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.