Meet & Greet netwerk event in het Meetjesland!

6 juni 2023

Connecteer en groei tijdens het ‘Miet en Griet’ netwerk event in het Meetjesland!

Ontdek de waardevolle voordelen van netwerken en de AI-expertise tijdens deze gezellige happening bij Baar OOST.

 

Eén van de sleutels tot succesvol ondernemerschap is het opbouwen van een sterk netwerk. Het delen van ervaringen, het leggen van waardevolle contacten en het ontdekken van nieuwe samenwerkingskansen zijn essentieel voor de groei van jouw bedrijf. Daarom zijn enthousiast dat we jou, de Meetjeslandses ondernmer, kunnen uitnodigen voor hét netwerk event ‘MIET EN GRIET IN HET MEETJESLAND’ bij Baar OOST op donderdag 6 juli.

Dit evenement, dat al eerder met veel succes werd ontvangen, biedt zelfstandigen en ondernemers uit de regio de gelegenheid om elkaar op een toffe, luchtige en gezellige manier écht te leren kennen. 

Maar er is meer! We hebben de gerenommeerde expert in generatieve AI,  Maarten Verschuere, uitgenodigd om ons alles te vertellen over de mogelijkheden van Artificiële Intelligentie (AI) voor jouw bedrijf. Ontdek hoe AI een boost kan geven aan jouw bedrijf en hoe je deze kennis kunt toepassen om concurrentievoordeel te behalen. Praat erover met andere ondernemers en wissel je ervaring uit. 

Belangrijke details:

  • Datum: donderdag 6 juli
  • Toegang: €20 (inclusief 2 drankjes & toegangsticket Afterworkparty)
  • Locatie: Baar OOST, Oosthoek 43 in Oosteeklo
  • Ontvangst vanaf: 15:30 uur
  • Start van het event: 16:00 uur
  • Start afterwork party met Pat Krimson: 18:00 uur

Na een inspirerende netwerksessie is het tijd om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke avond. Na het event is er een fantastische Afterworkparty waar je kunt dansen, feesten en napraten. De avond wordt opgeluisterd door niemand minder dan Pat Krimson, Greg Lamore en DJ Semmer! Een perfecte gelegenheid om plezier te combineren met waardevolle zakelijke contacten.

KOOP HIER JE TICKETS

Wil je erbij zijn, de congé goed inzetten en je netwerk in het Meetjesland vergroten? Reserveer dan nu jouw plaatsje door een e-mail te sturen naar baaroost@gmail.com of boek je tickets hier (website Baar Oost).

Mis deze unieke kans niet om te connecteren met andere Meetjeslandse ondernemers, waardevolle kennis op te doen over AI en tegelijkertijd te genieten van een geweldige avond vol plezier en entertainment.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Baar Oost voor hét netwerk event van deze zomer!

Meer informatie en tickets vind je hier

Zet jouw zaak in de kijker
bij honderden mensen uit je eigen regio.

Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.