Ligt jouw kortingsbon in elke brievenbus

van het Meetjesland?

Maak gebruik van onze flyer en laat jouw zaak groeien!

Meer klanten in je zaak? Meer interesse in jouw bedrijf? Wij laten de klanten naar je toe komen!

Waarom wil je op de Meetjeslandse flyer staan?

Omdat reclame met coupons
in brievenbussen nog steeds werkt!

Wil jij jouw reclameboodschap in de brievenbus van TIEN DUIZENDEN huishoudens in de regio voor minder dan 10 cent per stuk? "Direct Mail" is nog steeds een geweldige manier om jouw bericht te verspreiden, omdat elk huishouden post ontvangt. Onze Meetjeslandse flyer maakt het nu mogelijk!

Omdat kortingen nieuwe mensen aantrekt

Uw advertentie komt op een grote A4 briefkaart (Ja, de kaarten zijn groot en passen in de brievenbus!). Omdat steeds meer grotere bedrijven inzetten op online reclame is dit het gat in de markt geworden. Onze flyer valt op en uw bericht wordt gegarandeerd gelezen. Elke advertentie is duidelijk zichtbaar op de onze dubbelzijdige couponflyer!

Meer nog... Voeg er een kortingscoupon aan toe en de klanten stromen je toe! Deze manier van reclame maken is niet nieuw! Door de jaren heen is bewezen dat het werkt. Een reclame advertentie op papier met een kortingsactie betaalt zichzelf snel terug.

Onze Coupon Flyer is erop gericht stadsspecifiek EN zakelijk exclusief te zijn. Dit wil zeggen dat we de flyer in een specifieke regio van het Meetjesland verspreiden en dat je niet concurreert met een soortgelijk bedrijf op de flyer.

Omdat je zo de kalme dagen weer druk maakt

Ons doel is om kleine Meetjeslandse bedrijven te helpen groeien met een geweldige en effectieve strategie die duizenden mensen kan bereiken door inwoners uit je eigen regio de beste deals aan te bieden!

Deze aanpak is geschikt voor alle bedrijven en ondernemers, van horeca tot kappers, van loodgieters tot dakwerkers. Elk bedrijf is gebaat bij meer klanten, toch?

Je kunt dit gebruiken om een specifiek aanbod in de kijker te zetten, of om die ene dag dat het kalmer is, meer klanten naar je zaak te brengen. Hiermee kan in alle geval meer lokale klanten verwachten! Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden voor andere dorpen of steden als je dat wilt!

Voor bedrijven die snel meer klanten willen

Lokaal Bereik

Bereik onmiddellijk en direct jouw lokale klanten. We verzenden naar 2.000 tot 10.000 huishoudens.

Exclusieve Distributie

Geen concurrentie met soortgelijke bedrijven. Ben jij een dakwerker, dan sluiten we alle andere dakwerkers uit!

Betaalbare Marketing

Directe zichtbaarheid op een betaalbare en kosteneffectieve manier, zonder verdere verplichtingen.

Onze flyer met jouw coupon is een kosten efficiënte manier om je merk in kijker te zetten, groei te verwezenlijken en extra winste te maken. Dit systeem werkt voor jou en zal blijven werken!

Demografie

We ontwerpen en verzenden coupon flyers naar dorpen of regio's vanaf 2.000 tot meer dan 10.000 huizen. Elk gebied van het Meetjesland komt aan bod.... Eeklo, Evergem, Lievengem, Assende, Aalter, ... Grote steden of kleinere dorpen, alles is mogelijk. We combineren die laatste met met hun buurgemeenten om een minimale oplage te voorzien zodat uw boodschap voldoende mensen bereikt.

Onze Flyers brengen op en geven steeds goede RESULTATEN!

Onze Coupon Flyer is uniek, geen ander poststuk in het Meetjesland zet mensen meer aan om lokaal te kopen.
Adverteerders op onze kaart zien positieve voordelen en verdienen hun investering meerdere keren terug. We gaan ook met jou in overleg om je te helpen bij het maken van een advertentie en een aanbieding die resultaten genereert.

Hoe werkt het?

Onze mailer wordt eens per kwartaal verstuurd naar 2.000 tot 10.000 huizen in verschillende Meetjeslandse regio's. Als je een advertentie voor jouw regio wilt kopen, moet je dit tijdens de ontwikkelingscyclus doen.

Ontwikkelingscyclus
Advertenties moeten aan het begin of het midden van het kwartaal worden aangevraagd om te worden ontworpen, afgedrukt en verzonden voor het volgende kwartaal. Advertenties kunnen na de ontwikkelingscyclus vooraf worden gekocht voor de eerstvolgende mailing voor uw specifieke gebied.

Aangezien er geen contracten zijn, zijn er geen lopende verplichtingen en kan je op elk moment doorgaan met de service. Zodra je stopt, krijgt een ander soortgelijk bedrijf opnieuw de kans op mee te doen. Houd er rekening mee dat elk belangrijk gebied slechts 14 advertenties krijgt op één flyer die elk kwartaal wordt verzonden.
Wie eerst komt, eerst maalt, met zakelijke exclusiviteit in gedachten, dus bel gerust van tevoren om te zien of er een advertentieruimte beschikbaar is voor uw bedrijfstype en gebied.

Wat kost het om deel te nemen?

We willen graag transparant zijn, maar kunnen de prijs moeilijk meegeven. Die is namelijk afhankelijk van de grote en het aantal postbussen in de regio (Vergeet niet dat we 2.000 tot 10.000 advertenties per mailer versturen!). Er zijn geen verborgen kosten, advertentieontwerp, afdrukken, verzendkosten en verzending zijn allemaal inbegrepen!

PRIJZEN
Elke ruimte meet ongeveer 8 x 9 cm en is beschikbaar aan een bedrag tussen €0,05-€0,10 per stuk. Een mailing van 10.000 kost ongeveer €750. Eentje van 2.000 kost ongeveer €350.

We raden je aan contact op te nemen om de concrete prijs voor één van onze volgende verzendingen te horen. Zo zie je snel hoeveel het je uiteindelijk maar kost om in de brievenbus van duizenden huishoudens terecht te komen.

Een kleine investering met enkel voordelen

Heb je geen advertentie?

Heb je geen advertentie of geen idee hoe je er eentje moet maken? Geen nood, wij maken die gratis, zonder bijkomende kosten voor jou!

Gezien de beperkt plekken op een flyer werken we liefst met bedrijven die goede DEALS voor onze ontvangers voorzien!

De beste deals maken ook meest kans om de meer dan 10.000 huishoudens onmiddellijk tot actie aan te zetten. Zo krijg jij ook de BESTE ROI voor jouw zaak of bedrijf!

Advertentie specificaties

We ontwerpen GRATIS een advertentie voor jouw zaak als je er geen hebt! Heb je er wel eentje, stuur ons dan een 350 dpi CMYK JPG, PDF, PSD of INDD-bestand van die advertentie. Ook je logo en eventuele afbeelding die wenst te gebruiken kan je ons bezorgen.

Contact
Onze flyers worden gezien door heel veel gezinnen. Wil je deze kans grijpen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Bel Dennis om een voorbeeld te krijgen of om concreet af te spreken. Reserveer vandaag nog jouw plek op onze flyer.

" Een advertentie op onze coupon flyer
trekt
nieuwe klanten aan"

Interesse?

Wil je graag op één van onze volgende flyers staan? Vul het formulier vrijblijvend in en we nemen snel contact met je op.

We nemen contact met je op om:

 • Jouw aanbod te bespreken
  (we overlopen alle details, jouw aanbieding en bijkomende details)
 • De details van de verzending te overlopen
  (waar wordt de flyer verstuurd, wanneer en naar hoeveel huishoudens)
 • De prijs te bespreken 
  Afhankelijk van de situatie kan de prijs varieren. Voor we aan de slag gaan bespreken we de prijs volledig vrijblijvend. 
 • Aanleveren eigen logo, eigen advertentie of beeldmateriaal
  Wens je je eigen logo, een specifiek beeld of beschik je over een advertentie? We bespreken het allemaal.
Vul nu je gegevens in en vraag je advertentie aan.

Hoe werkt dit

Deze flyer is een buitenkans om jouw bedrijf, zaak of product aan duizenden huishoudens te bezorgen aan een heel betaalbare prijs. 

?

Eenvoudig, neem contact op met ons of vul bovenstaand formulier in. We vragen jouw actie of korting, jouw logo en eventuele bijkomende wensen die je hebt. Is er nog geen soortgelijke ondernemer die adverteert, dan ben jij de eerste die kans maakt. 

Nee, er zijn flyers die naar verschillende dorpen, steden of regio’s worden verstuurd. Je kan adverteren voor elke regio en bent niet beperkt tot enkel je eigen dorp. Voor sommige ondernemers is het net goed om bekendheid buiten hun eigen dorp te verkrijgen.

Helaas… deze dienst is exclusief voor ondernemers uit het Meetjesland. Wwe ondersteunen hiermee de lokale bedrijven en willen net de lokale bewoners aanzetten om lokaal te kopen.

Meestal gaat er eentje buiten om de 3 maand. Neem contact op om te zien wanneer de volgende wordt verstuurd en of je er nog kunt gebruik van maken.

De kostprijs is afhankelijk van het aantal brievenbussen waarnaar de flyer wordt verstuurd. We gaan steeds voor minimum 2.000 en maximum 10.000 huishoudens. Doorgaans kost een advertentie minimum €0,05 en maximum €0,17 per brievenbus. Of tussen de €50 en €175 per duizend gezinnen die je advertentie te zien krijgen. Hoe groter de oplage, hoe minder de kost per brievenbus.

Voor meer concrete informatie kan je best contact opnemen.

Doe je een aanvraag, dan bespreken we de prijs vrijblijvend.

Zet jouw zaak in de kijker
bij honderden mensen uit je eigen regio.

Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.