Over Meetjesland.net

Over het platform voor ondernemers: Meetjesland.net

Meetjesland.net werd gelanceerd om lokale bedrijven, ondernemers en initiatieven te steunen en te helpen. Door hen digitaal te ondersteunen en meer online zichtbaarheid te bezorgen geven we hen een duwtje in de rug.

De initiatiefnemers van “Meetjesland.net” willen niet alleen de lokale bedrijven en ondernemers steunen. We willen mensen in het Meetjesland tonen waar ze terecht als ze zoeken naar specifieke diensten. Lokaal word je altijd beter geholpen.

Onlangs werd beslist dat de officiële benaming van de regio “Meetjesland” wordt gewijzigd in “Regio Gent”.  Bizar voor de mensen uit pakweg Aalter, Eeklo of Kaprijke … het zal nog even duren voor we onszelf zien als een inwoner van de regio Gent. In hart en nieren blijven we in het Meetjesland wonen en zullen we Meetjeslandse ondernemers blijven steunen.

Voor zelfstandigen, bedrijven en ondernemers is het niet makkelijk om bewust om te gaan met de eigen online voetafdruk. Het kost veel tijd en energie om aan je online reputatie te werken. We weten allemaal hoe druk en veeleisend een zaak is… anno 2022 wordt nog echter meer verwacht: Je kunt online niet afwezig blijven, in tegendeel… je moet online overal aanwezig zijn.

Door beroep te doen op externe hulp kunnen ondernemers de dreigende digitale kloof tussen hun zaak en hun doelgroep verkleinen.

Om online in contact te blijven met je eigen lokale gemeenschap, kun je bij Meetjesland.net terecht.

Met de lancering van de nieuwe website onderstrepen we het toekomstige belang van lokale gemeenschappen. Lokale starters en lokale talenten uit het Meetjesland krijgen zo een platform om zichzelf online in de kijker te zetten.

Zoek en vind vakmannen, bedrijven en ondernemers in uw eigen regio:

Zet jouw zaak in de kijker
bij honderden mensen uit je eigen regio.

Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.