ACB Motors bvba

Kon. Astridlaan 70, 9990 Maldegem, Belgium

About ACB Motors bvba

4.6 / 5

from reviews

Is this your business?

  ACB Motors: Vertrouwde Partner voor Ford Trucks in Maldegem


  Officiële Ford Trucks Verdeler

  Sinds 2021 is ACB Motors de officiële verdeler van Ford Trucks in de Belux-regio. Met hun uitgebreide kennis en expertise staan ze altijd klaar om klanten te helpen, van aankoop tot onderhoud. ACB Motors zorgt ervoor dat u met vertrouwen en comfort de weg op kunt.

  Александр Большаков
  -
  February 28, 2024

  Great team. A professional in his field. There is a room for clients. And coffee. Friendly. There is also a car exhibition. It's nice to visit such a service.

  Khalil Talsma
  -
  May 12, 2023

  Top top top good company and garage, nice and helpful technicians, definitely recommended

  Ruddy Lefevre
  -
  September 29, 2021

  Bruno Eeckhout
  -
  April 16, 2024

  Carlos Standaert
  -
  June 11, 2022

  ACB Motors bvba

  Our Address

  Kon. Astridlaan 70, 9990 Maldegem, Belgium

  Expertise in Ford Trucks

  Als officiële Ford Trucks verdeler heeft ACB Motors een diepe expertise opgebouwd sinds 2021. Hun team is grondig getraind in alle aspecten van Ford Trucks, van technische details tot klantondersteuning. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op deskundig advies en betrouwbare service, of het nu gaat om de aankoop van een nieuw voertuig of het onderhoud van een bestaand voertuig. ACB Motors zorgt ervoor dat elke klant met vertrouwen en zekerheid de weg op kan.

  Innovatie en Technologie

  Ford Trucks staan bekend om hun robuuste technologie en innovatie. Bij ACB Motors worden de nieuwste modellen gepresenteerd, zoals de Ford F-MAX en de verschillende series, waaronder de Tractor, Road, en Construction series. Elk model is ontworpen om maximale prestaties, efficiëntie en comfort te bieden, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. ACB Motors zorgt ervoor dat hun klanten profiteren van de meest geavanceerde technologieën en rijhulpsystemen die Ford te bieden heeft.

  Betrouwbare Nazorg en Pechverhelping

  ACB Motors stopt niet bij de verkoop. Ze beschikken over een eigen garage met hersteldienst en bieden internationale 24/7 pechverhelping. Of u nu een digitale tachograaf moet laten ijken of pech hebt onderweg, ACB Motors staat altijd voor u klaar.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.