Adviesbureau Pieter Claeys

Stationsstraat 94, 9950 Lievegem, Belgium

About Adviesbureau Pieter Claeys

4.8 / 5

from reviews

Is this your business?

  Adviesbureau Pieter Claeys

  Adviesbureau Pieter Claeys, gevestigd in Lievegem in de regio Meetjesland, biedt op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor zowel privƩ als professionele klanten. Hun diensten zijn beschikbaar via de website waar men een vrijblijvende offerte kan aanvragen, schade kan melden en algemene voorwaarden kan inzien.

  Luc Van Hecke
  -
  May 20, 2022

  Well, Ambertje shouldn't be there. Super cool young lady šŸ„°

  Roger Massin
  -
  September 21, 2023

  Received good and correct information. And always available. Great.šŸ‘

  kimberley neirynck
  -
  November 09, 2021

  Vilija Mikniute
  -
  January 28, 2022

  Jimmy De Quick
  -
  September 26, 2022

  Adviesbureau Pieter Claeys

  Our Address

  Stationsstraat 94, 9950 Lievegem, Belgium

   

  Specialisatie in Verzekeringsoplossingen

  Adviesbureau Pieter Claeys richt zich op het leveren van uitgebreide verzekeringsoplossingen voor verschillende levensfases. Hun aanbod omvat mobiliteit, woning, bescherming, sparen, reizen en bedrijfsverzekeringen. Of het nu gaat om auto-, fiets-, woning- of gezondheidsverzekeringen, het kantoor biedt op maat gemaakte diensten om aan de unieke behoeften van hun klanten te voldoen. Ze bieden ook oplossingen voor pensioen, beleggingen, reisbijstand en bedrijfsverzekeringen, waardoor ze een one-stop-shop zijn voor al uw verzekeringsbehoeften.

  Expertise en Professionele Achtergrond

  Onder leiding van Pieter Claeys heeft het kantoor een reputatie opgebouwd voor deskundig en persoonlijk advies. Pieter, met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, begrijpt de nuances van het vak en zet zich in om zijn klanten de beste oplossingen te bieden. Zijn carriĆØre begon met een passie voor het helpen van mensen bij het beschermen van hun bezittingen en toekomst. Door zijn uitgebreide kennis en klantgerichte benadering weet hij complexe verzekeringskwesties eenvoudig en begrijpelijk te maken, wat zijn kantoor tot een betrouwbare partner maakt voor particulieren en bedrijven.

  Klantgericht en Betrokken

  Adviesbureau Pieter Claeys speelt een belangrijke rol in het leven van hun klanten. Het kantoor is meer dan alleen een verzekeringsadviseur; het is een steunpilaar voor de inwoners en bedrijven in de regio Meetjesland. Door actief te luisteren naar de behoeften en zorgen van hun klanten, bieden ze op maat gemaakte oplossingen en bouwen ze sterke, langdurige relaties op. Hun inzet voor klanttevredenheid en persoonlijke benadering maakt hen een waardevolle speler in de verzekeringssector van Meetjesland.

  Met Adviesbureau Pieter Claeys aan uw zijde, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies en een breed scala aan verzekeringsoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften, ongeacht de fase van uw leven.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.