Alu Log nv

Kunstberg 7, 9900 Eeklo, Belgium

About Alu Log nv

Is this your business?

  Alulog NV: Innovatie en Expertise in Ramen en Deuren


  Alulog NV is een Belgische onderneming met 25 jaar ervaring, gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor de installatie van ramen en deuren. Het bedrijf richt zich op nichemarkten en biedt diverse producten aan die dagelijks problemen van installateurs oplossen.

  Alu Log nv

  Our Address

  Kunstberg 7, 9900 Eeklo, Belgium

  Innovatieve Systemen voor Ramen en Deuren

  Alulog NV staat bekend om zijn geavanceerde systemen die installateurs van ramen en deuren ondersteunen. Een van de belangrijkste merken van Alulog is WINDOX, dat zich richt op het ontwikkelen van systemen voor uit de gevel springende raamgehelen. Deze systemen voldoen aan alle eisen van de EPB-regelgeving en bieden een budgetvriendelijke prefab oplossing inclusief binnenafwerking. Dankzij deze efficiënte oplossingen is er slechts één aanspreekpunt, wat de plaatsingstijd en uitvoeringstermijn aanzienlijk verkort.

  Professionele Reinigingsproducten

  Onder de merknaam PURApro biedt Alulog NV een reeks professionele reinigingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor bouwgerelateerde problemen en toepassingen. Deze producten zijn bijzonder geschikt voor het reinigen, heropleven en conserveren van aluminium buitenschrijnwerk dankzij hun lage zuurtegraad. Hierdoor kunnen gebruikers vertrouwen op de effectiviteit en veiligheid van de producten voor hun specifieke behoeften in de bouwsector.

  Duurzame Schrijnwerkoplossingen

  Alulog NV levert ook duurzame oplossingen voor schrijnwerk met hun merk STADUCO. De composiet profielen van STADUCO maken het mogelijk om schrijnwerk op een EPB-aanvaarde manier te plaatsen. Deze profielen bieden stabiliteit, duurzaamheid, montage- en bewerkingsgemak, waardoor ze een unieke keuze zijn voor diverse bouwprojecten. Alulog blijft streven naar innovatieve en praktische oplossingen die voldoen aan de hoge eisen van de moderne bouwindustrie.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.