Apollonia

Tieltsesteenweg 49, 9880 Aalter, Belgium

About Apollonia

Is this your business?

  B&B Apollonia is een charmante bed & breakfast, strategisch gelegen tussen Gent en Brugge. Slechts één kilometer van de E40 afrit Aalter en op 30 kilometer van de Belgische kust, biedt het een rustige en centrale locatie voor zowel zakelijke als toeristische gasten. Isabelle en Andy verwelkomen u graag in hun volledig gerenoveerde accommodatie.

  Apollonia

  Our Address

  Tieltsesteenweg 49, 9880 Aalter, Belgium

  Een Huiselijke Sfeer en Centrale Ligging

  Bij B&B Apollonia voelt u zich direct thuis. Gelegen langs een rustige, private weg, omgeven door velden en weiden, biedt deze bed & breakfast een serene omgeving voor een ontspannen verblijf. De centrale ligging maakt het ideaal voor zowel zakelijke als privé-uitstappen, met gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en attracties. Bij aankomst parkeert u uw wagen op de volledig afgesloten parking, waar u uitzicht heeft op de moestuin, de petanquebaan, de vijver en de dieren. Het warme en huiselijke interieur van de leefruimte nodigt uit tot verpozen, en het ontbijt wordt geserveerd in een gezellige sfeer.

  Volledig Gerenoveerd voor Uw Comfort

  In januari 2022 onderging B&B Apollonia een volledige renovatie om gasten nog meer comfort en moderniteit te bieden. Isabelle en Andy hebben ervoor gezorgd dat elke hoek van de accommodatie voldoet aan de hoogste standaarden, zodat u kunt genieten van een ontspannen en zorgeloos verblijf. Van de stijlvolle inrichting van de kamers tot de uitnodigende leefruimtes, alles is ontworpen met oog voor detail en gastvrijheid. U kunt rekenen op een persoonlijke en warme ontvangst, waarbij uw comfort en welzijn altijd voorop staan.

  Een Unieke Ervaring

  B&B Apollonia biedt meer dan alleen een plek om te overnachten. Het is een unieke ervaring waar u kunt genieten van een goedgevulde koelkast in het gezellige salon, een rustig moment bij de vijver, of een spelletje petanque op de baan. De persoonlijke touch van Isabelle en Andy, gecombineerd met de huiselijke sfeer en de landelijke omgeving, zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Of u nu komt voor zakelijke doeleinden, een privé-uitstapje of toeristisch bezoek, B&B Apollonia heet u van harte welkom.

   

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.