Audace Lingerie

Stationsstraat 13, 9900 Eeklo, Belgium

Over Audace Lingerie

Is this your business?

  Openingsuren
  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 9u - 18u
  Woensdag: 9u - 18u
  Donderdag: 9u - 18u
  Vrijdag: 9u - 18u
  Zaterdag: 9u - 18u
  Zondag & feestdagen: gesloten

  Audace Lingerie

  Our Address

  Stationsstraat 13, 9900 Eeklo, Belgium

  Welkom

  In 1945 besliste Angèle De Coen ( Madame Corset ) langs moederszijde om op kleine schaal corsetterie op maat te maken bij haar thuis in ’t Hoekje in Waarschoot. Mond aan mond reclame zorgde al gauw voor een bloeiende handel. Haar enthousiasme, gedrevenheid en beroepskennis lagen ongetwijfeld aan de basis hiervan.

  In 1973 werd de opgedane kennis doorgegeven aan haar dochter, Laurette Martens en werd de winkel verder uitgebouwd langs de Grote Baan in Waarschoot. Ook zij werkte met hart en ziel en stond in gans het Meetjesland synoniem voor degelijke, smaakvolle lingerie. Op zoek naar een unieke locatie kwam Laurette Martens in ’99 in Eeklo wonen samen met haar man en dochter Vanessa Bekaert. Na haar studies hoger onderwijs, ging zij samen met haar moeder van start in maart ’99. Op 1 januari 2004 nam Vanessa Bekaert de zaak definitief over.

  Om klanten optimaal te begeleiden bij de aankoop van nieuwe lingerie volgde zij al meerdere jaren lingerie stylingcursussen.

  In 2019 kreeg zij voor de negende maal de styling award!

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.