De Sutter

Koning Albertstraat 19, 9900 Eeklo, Belgium

About De Sutter

4.4 / 5

from reviews

Is this your business?

  Bakkerij De Sutter, gevestigd in Eeklo, is sinds juli 2006 een vaste waarde in de gemeenschap. Bekend om hun verse brood, huisbereide koekjes, chocolade en pralines, blijft de bakkerij investeren in kwaliteit en service.

  gillian Daubioul
  -
  June 08, 2022

  They are simply the best! I ordered cupcakes and doughnuts for my son's birthday and they were much more delicious and beautifully decorated than I expected. Can't wait to order again!

  Slavisa Radojcic
  -
  November 17, 2023

  very good

  Anca Florina Munteanu
  -
  December 20, 2020

  Great products and also sugarfree treats!

  Peter Musschoot
  -
  November 17, 2018

  Top

  Minette Etchi
  -
  December 04, 2020

  Variety of products

  De Sutter

  Our Address

  Koning Albertstraat 19, 9900 Eeklo, Belgium

  Een Passie voor Kwaliteit

  Sinds de oprichting in 2006 heeft Bakkerij De Sutter zich gevestigd als een bakkerij die synoniem staat voor kwaliteit. De eigenaars hebben altijd hoge eisen gesteld aan hun producten en diensten. In 2012 onderging de winkel een ingrijpende verbouwing om de klantbeleving te verbeteren en om de werkruimtes voor het personeel te optimaliseren. Met een volledig vernieuwde patisserie-afdeling en een geplande vernieuwing van de bakkerij in 2023, blijven ze streven naar uitmuntendheid.

  Expertise en Ambacht

  Bij Bakkerij De Sutter draait alles om vakmanschap en passie. Het team van bakkers en patissiers werkt elke dag hard om verse, smaakvolle producten te maken. Hun assortiment varieert van dagelijks vers brood, sandwiches en pistolets tot heerlijke huisbereide koekjes, cakes en pralines. Rond feestdagen zoals Pasen en Sinterklaas biedt de bakkerij een uitgebreid aanbod aan chocoladefiguren, inclusief suikervrije opties. De mogelijkheid om cadeaumanden op maat samen te stellen, toont de flexibiliteit en klantgerichtheid van de bakkerij.

  Bezoek Bakkerij De Sutter aan de Koning Albertstraat 19 te Eeklo of neem contact op via info@bakkerijdesutter.be voor meer informatie.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.