Huis Wittevrongel

Oostveldstraat 332, 9900 Eeklo, Belgium

About Huis Wittevrongel

Is this your business?

  Huis Wittevrongel: Uw Specialist in Tuin, Dier, Bak en BBQ


  Huis Wittevrongel is een speciaalzaak met een passie voor tuin, dier, bakken en BBQ. Wat ooit begon als een toeleverancier voor de landbouw, is uitgegroeid tot een winkel van 700 m² waar je onze liefde voor deze vakgebieden kunt zien, voelen en beleven.

  Huis Wittevrongel

  Our Address

  Oostveldstraat 332, 9900 Eeklo, Belgium

  Ontdek Huis Wittevrongel: Uw Specialist in Tuin, Dier, Bak en BBQ

  Wat?

  Bij Huis Wittevrongel bieden we een uitgebreid assortiment aan producten voor tuin, dier, bakken en BBQ. Van hoogwaardige tuingereedschappen en dierenvoeding tot de beste bakbenodigdheden en topkwaliteit BBQ’s, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

  Hoe?

  Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We streven ernaar om onze kennis en liefde voor de producten te delen, zodat u altijd de beste keuze kunt maken.

  Specialisaties

  Huis Wittevrongel is gespecialiseerd in vier hoofdgebieden:

  1. Bakken: Een breed assortiment aan bakproducten, van ingrediënten tot bakmixen en decoraties.
  2. BBQ: Als ‘Serious Dealer’ van The Bastard en Ofyr bieden wij topkwaliteit BBQ’s en accessoires.
  3. Dierenvoeding: Hoogwaardige voeding voor een verscheidenheid aan dieren, van paarden tot kleine herkauwers.
  4. Tuin: Alles voor de tuinier, van zaden en planten tot gereedschap en accessoires.

  De Workshops

  Huis Wittevrongel biedt diverse workshops aan in al onze specialisatiegebieden. Of je nu wilt leren hoe je een moestuin begint, de geheimen van de perfecte BBQ wilt ontdekken, of de kunst van het brood bakken wilt beheersen, wij hebben een workshop voor jou. Schrijf je in via onze winkel of website en verbeter je vaardigheden met onze deskundige begeleiding.

  Contact en Locatie

  Bezoek de winkel van Huis Wittevrongel  aan de Oostveldstraat 332, 9900 Eeklo, of neem contact met ons op via info@huiswittevrongel.be of +32 9 377 89 25. Volg ons op sociale media voor het laatste nieuws en updates.

  Online Shop!  Naast onze fysieke winkel bieden we ook een handige webshop waar je een selectie van ons bakassortiment en BBQ-accessoires kunt bestellen. Voor ons volledige aanbod ben je van harte welkom in de winkel.

  Ontdek zelf waarom Huis Wittevrongel dé speciaalzaak is voor tuin, dier, bakken en BBQ. Bezoek ons vandaag nog en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en deskundige advies.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.