Paul Vermeersch

Suikerkaai 64 Bis, 9060 Zelzate, Belgium

About Paul Vermeersch

4.4 / 5

from reviews

Is this your business?

  Vermeersch BVBA

  Vermeersch BVBA biedt complete sanitair- en dakwerkoplossingen in Oost-Vlaanderen. Gevestigd in Zelzate, staat dit familiebedrijf sinds 1983 klaar om zowel grote als kleine klussen aan te pakken. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovaties of snelle reparaties, Vermeersch BVBA is uw betrouwbare partner.

  Michel Neetesonne
  -
  October 26, 2019

  The planchettes of a gable were replaced by Paul Vermeersch bvba after the February storm 2019. The repair was not carried out properly at all. After minor adjustments by Paul Vermeersch bvba, the shelves were completely inflated within 6 months. Contacted the company again, but it does not want to carry out the work again. He thinks this is normal because, according to him, too cheap material was used (material also comes from him). The tipped facade can be viewed at Merellaan 15 in Zelzate.

  Ilse Cami
  -
  April 05, 2021

  Was able to arrive in a short time to help us out. Good service!

  Dimitri Roegiers
  -
  February 24, 2020

  Quick help with storm damage, great!

  Y G
  -
  September 23, 2022

  Helped quickly!

  quis
  -
  December 01, 2019

  Paul Vermeersch

  Our Address

  Suikerkaai 64 Bis, 9060 Zelzate, Belgium

  Specialisatie in Sanitair en Dakwerken

  Vermeersch BVBA heeft zich gespecialiseerd in een breed scala aan diensten binnen sanitair en dakwerken. Van het installeren van complete badkamers tot het repareren van lekkende kranen, en van dakrenovaties tot het dichten van gaten in het dak, dit bedrijf neemt elke uitdaging met vertrouwen aan. Met een uitgebreide portfolio van recente projecten, is het duidelijk dat Vermeersch BVBA in staat is om zowel grote nieuwbouwprojecten als kleine renovaties met dezelfde precisie en zorg uit te voeren.

  Expertise en Familiale Samenwerking

  Opgericht door Paul Vermeersch in 1983, is Vermeersch BVBA een familiebedrijf waar vakmanschap en samenwerking centraal staan. Tegenwoordig werken Paul’s zonen, Bob en Tom, samen met hun vader om elk project tot een succesvol einde te brengen. Deze samenwerking zorgt voor een combinatie van ervaring en moderne inzichten, wat resulteert in hoogwaardig werk en een vlotte uitvoering van projecten. De keuze voor kwalitatieve materialen en de zorgvuldige afwerking zijn kenmerkend voor hun werkwijze, zoals bevestigd wordt door tevreden klanten als Jozef Sterckx en Stefanie Brekels.

  Vermeersch BVBA, met hun jarenlange ervaring en familiegerichte aanpak, is dé keuze voor al uw sanitair- en dakwerken in Oost-Vlaanderen.

  Actief in heel Oost-Vlaanderen

  Vermeersch BVBA opereert vanuit Zelzate, maar hun diensten reiken tot in de verste uithoeken van Oost-Vlaanderen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in de regio door consistent hoogwaardig werk te leveren en flexibel in te spelen op de behoeften van hun klanten. Of het nu gaat om dringende reparaties of geplande renovaties, Vermeersch BVBA staat bekend om hun snelle en schone werkmethodes. Deze toewijding aan de gemeenschap en hun klantgerichte aanpak maken Vermeersch BVBA tot een vertrouwde naam in de regio.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.