Sig Van De Walle

Eikelstraat, 9900 Eeklo, Belgium

About Sig Van De Walle

Is this your business?

  Een Echte Stielman


  Sig Van De Walle is dé vakman voor al uw renovatie- en karweienprojecten. Met een achtergrond in de bouwsector en jarenlange ervaring biedt hij zowel kleine als totale renovaties, tuinonderhoud en diverse klusdiensten. Sig staat bekend om zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak.

  Sig Van De Walle

  Our Address

  Eikelstraat, 9900 Eeklo, Belgium

  Renovaties op Maat

  Bij Sig kunt u terecht voor zowel kleine renovatiewerken als totaalrenovaties. Of het nu gaat om het opknappen van een enkele kamer of een volledige woningrenovatie, Sig neemt het project van A tot Z in handen. Hij coördineert alle werkzaamheden voor u, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van afbraak tot de laatste afwerking, Sig zorgt voor een perfect resultaat.

  Tuin Inrichting en Onderhoud

  Naast renovatiewerken is Sig ook uw specialist voor tuinonderhoud en -inrichting. Hij biedt diensten zoals snoeiwerken, terrasreiniging, en het ontwerpen en plaatsen van tuinhuizen en carports. Ook voor het heraanleggen van tuinen kunt u bij Sig terecht. Zijn groene vingers en oog voor detail zorgen voor een prachtig eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

  Veelzijdige Karweien

  Geen klus is te klein voor Sig. Of het nu gaat om afbraakwerken, het plaatsen van stijlwanden, isoleren, vloeren en tegelen, deuren plaatsen, of schilderwerken, Sig pakt het allemaal aan. Voor die kleine klussen waar u moeilijk een andere vakman voor vindt, staat Sig voor u klaar. Zijn veelzijdigheid en precisie maken hem de ideale partner voor al uw klusbehoeften.

  Vakmanschap in Beeld

  Sig heeft het genoegen gehad om enkele prachtige projecten uit te voeren bij zijn klanten. Bekijk de galerij voor een impressie van zijn werk, van renovaties tot carportinstallaties en tuinhuisjes. Trots op zijn vakmanschap, deelt Sig graag de resultaten van zijn inspanningen.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.