Tineke Verstraete Advocaten

Kriekmoerstraat 35, 9900 Eeklo, Belgium

About Tineke Verstraete Advocaten

5 / 5

from reviews

Is this your business?

  Tineke Verstraete: Uw Juridische Partner

  Tineke Verstraete is een gerenommeerde advocaat gespecialiseerd in diverse rechtsdomeinen, waaronder arbeidsrecht, huurrecht en bouwrecht. Sinds 2016 biedt zij in Eeklo professionele juridische dienstverlening aan, met een focus op zowel particulieren als ondernemingen.

  ulrik de wever
  -
  April 09, 2021

  Recommended lawyer. Have used them several times and always had a good experience. Straightforward without nonsense and with a powerful defense in which a lot of work is put into a file. You always know where you stand and take the time to listen to your story. Will not incur unnecessary costs to enrich themselves. In summary: WORTH EVERY EURO for the performance delivered and TOP lawyer Greetings, Ulrik De Wever

  Frederik Malfait
  -
  January 30, 2024

  Very pleasant lawyer. Good at her job.

  Dirk Martens
  -
  June 13, 2022

  Very professional and at the same time a lot of empathy during maintenance, together with a lot of professional knowledge

  Marc Sandele
  -
  October 18, 2021

  Specialist in employment law.

  Alex Lokai
  -
  June 23, 2023

  Tineke Verstraete Advocaten

  Our Address

  Kriekmoerstraat 35, 9900 Eeklo, Belgium

  Expertise en Specialisatie

  Tineke Verstraete is gespecialiseerd in een breed scala aan rechtsdomeinen, waaronder arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, aannemingsrecht en bouwrecht. Haar diensten omvatten het geven van juridisch advies, het opstellen van overeenkomsten en geschillenbeslechting. Ze streeft ernaar om juridische problemen te voorkomen en op te lossen met een professionele, efficiënte en heldere aanpak. Cliënten kunnen rekenen op grondige en gedreven juridische ondersteuning, waarbij iedere zaak met de grootste zorg wordt behandeld.

  Professionele Reis en Ervaring

  Tineke Verstraete behaalde in 2006 met onderscheiding haar diploma in de rechten aan de Universiteit Gent, gevolgd door een Master na Master in het bedrijfsrecht in 2007. Haar stage liep ze bij het gerenommeerde advocatenkantoor Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse, gespecialiseerd in sociaal recht. Vanaf 2010 werkte ze bij Van Parys, Martens & Van Eeckaute in Gent-Wondelgem. In 2016 besloot ze haar eigen advocatenkantoor in Eeklo op te richten, waar ze sindsdien met veel overtuiging en toewijding haar cliënten bijstaat. Manou Lepoutre, die in 2021 afstudeerde met onderscheiding aan de UGent, versterkt sinds oktober 2021 het team.

  Betrokkenheid bij Cliënten

  Tineke Verstraete hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties met haar cliënten, waarbij eerlijkheid, openheid en overleg centraal staan. Ze streeft in eerste instantie naar het vinden van minnelijke oplossingen op maat van de cliënt, maar schuwt ook niet om strijdvaardig op te treden indien nodig. Deze benadering maakt haar kantoor een betrouwbare partner voor juridische bijstand in de regio. Haar inzet voor de gemeenschap en haar streven naar rechtvaardigheid maken haar een gewaardeerde juridisch adviseur in Eeklo en omstreken.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.