Van Hoecke Tom

Pastoor Bontestraat 102, 9900 Eeklo, Belgium

About Van Hoecke Tom

Is this your business?

  Tom Van Hoecke BVBA: Innovatie en Expertise in Chapewerken en Vloerisolatie

  Tom Van Hoecke BVBA is een vooraanstaand bedrijf in Eeklo, gespecialiseerd in chapewerken en vloerisolatie. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op innovatieve technieken, biedt het bedrijf betrouwbare en hoogwaardige oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  Van Hoecke Tom

  Our Address

  Pastoor Bontestraat 102, 9900 Eeklo, Belgium

  Pionier in Innovatieve Chapewerken

  Tom Van Hoecke BVBA staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, vooral op het gebied van chapewerken. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde robotiseringstechnieken voor het plaatsen van chape, wat resulteert in een nauwkeurige en efficiënte uitvoering. Door voortdurend de nieuwste additieven te integreren in hun chape-samenstellingen, verbeteren ze de sterkte en dichtheid van de vloeren en verkorten ze de droogtijd aanzienlijk. Dit maakt hen een betrouwbare partner voor projecten waar kwaliteit en snelheid cruciaal zijn.

  Expertise van Tom Van Hoecke

  Tom Van Hoecke, de drijvende kracht achter het bedrijf, heeft een indrukwekkende expertise opgebouwd in de sector. Zijn passie voor het vak en streven naar perfectie hebben geleid tot een diepgaande know-how en innovatieve benaderingen binnen het bedrijf. Onder zijn leiding heeft Tom Van Hoecke BVBA zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf dat niet alleen chapewerken, maar ook vloerisolatie en tegelwerken van de hoogste kwaliteit aanbiedt. Tom’s artistieke benadering bij de keuze en plaatsing van materialen zorgt ervoor dat elk project zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

  Duurzaamheid en Energie-efficiëntie

  Tom Van Hoecke BVBA hecht veel waarde aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Door te investeren in innovatieve vloerisolatie-oplossingen, helpt het bedrijf klanten hun energiekosten te verlagen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Met technieken zoals gespoten PUR, PUR-isolatieplaten, en akoestische isolatie biedt het bedrijf oplossingen die bijdragen aan een duurzamere en energiezuinigere toekomst. Deze inzet voor duurzaamheid onderstreept hun rol als belangrijke speler in de bouwsector en toont hun toewijding aan kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke bouwpraktijken.

  Met een breed scala aan diensten, van hellingchape en sneldroogchape tot vloerisolatie en tegelwerken, is Tom Van Hoecke BVBA de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid in vloeroplossingen.

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.